Dentist Constanţa

Placeholder

Stomatologia estetica este o arta .

  • Imbinand stiinta cu arta, stomatologia estetica va poate imbunatati imaginea si va poate reda increderea in propria persoana oferindu-va o viata mai buna pe plan spiritual si profesional. Iata ce putem face pentru dumneavoastra:

    • Va putem transforma dintii patati si lipsiti de stralucire intr-un zambet fermecator.

    • Va putem inlocui obturatiile vechi din amalgam.

    • Putem sa remodelam dintii strambi, inegali sau inghesuiti prin fatetare ceramica cu aspect natural, sau prin aplicarea de aparate ortodontice atunci cand este cazul.

  • In zilele noastre exista o multime de servicii pe care stomatologia cosmetica le ofera, aceste servicii si proceduri sunt mai sigure si ofera rezultate mai bune in timp. Puteti alege albirea dentara pentru rezultate imediate si un zambet stralucitor cat mai indelungat. Cat dureaza rezultatele tratamentului de albire depinde foarte mult de cat de bine este intretinuta igiena orala si de cantitatea de cafea, ceai negru pe care o consumati, precum si de fumat. Medicii nostri va vor sfatui sa alegeti cele mai bune metode pentru dumneavoastra. Desi se spune ca e nevoie de foarte multe vizite pentru o procedura de stomatologie cosmetica, trebuie sa stiti ca exista manopere care pot fi executate intr-o singura sedinta. Tratamentul de albire in cabinet si obturatiile estetice pot fi executate intr-o singura sedinta. Tratamentele complexe necesita mai multe vizite, dar cu siguranta, merita. Noul dumneavoastra zambet va fi rasplata pentru timpul investit. Numarul de programari se stabileste in functie de planul de tratament ales impreuna cu dumneavoastra, in functie de amploarea lucrarilor si in functie de disponibilitatea dumneavoastra pentru sedinte mai lungi. Reabilitarea dentara totala va necesita mai multe programari de exemplu decat fatetele integral ceramice (veneers).
  • Apeland la stomatologia cosmetica va veti bucura pe deplin de rezultatele obtinute. O infatisare mai agreabila va va face mai increzatori in fortele proprii. Studiile efectuate pe pacienti care au apelat la stomatologia cosmetica si la beneficiile ei, arata ca acesti oameni sunt mult mai increzatori si mai eficienti in relatiile profesionale. Vom fi incantati sa va oferim o programare si o consultatie referitoare la stomatologia cosmetica.