Dentist Constanţa

Placeholder

BINE ATI VENIT IN CABINETUL NOSTRU !

Cabinetul este situat in orasul Constanta, zona Tomis III, pe strada Soveja nr. 55A ,bloc nr. 59A si este usor accesibil datorita faptului ca se afla la intersectia a 2 strazi circulate.

Va asteptam intr-o atmosfera care va va determina sa reveniti aici zambind. Facem tot ceea ce este posibil sa anulam teama de dentist, astfel incat noi, personalul, sa putem lucra in deplina relaxare, iar dv. sa va reprogramati cu placere.

Punem accent pe siguranta si igiena, incercand sa folosim cat mai multe materiale medico-sanitare de unica folosinta : manusi,masti,bavete,campuri sterile,elemente de protectie,halate,ecrane,ochelari.

Tarifele practicate sunt afisate la loc vizibil, pacientul primind in timpul consultatiei detalii si explicatii suplimentare. Medicul dentist va va explica toate etapele si variantele de tratament si in functie de dorinte si posibilitati, de imaginea radiologica a dintilor in cauza (radiografiile le puteti efectua in cadrul cabinetului nostru), cantarindu-se argumentele pro si contra, se va alege cea mai potrivita varianta pentru dv.

De asemenea, se va stabili o modalitatate de plata satisfacatoare pentru ambele parti.

Rugam pacientii sa inteleaga importanta modalitatii de lucru pe baza de programare. Urgentele vor fi preluate in cel mai scurt timp posibil, rugam deci sa manifestati intelegere in acest sens, astfel incat sa putem avea o buna desfasurare a activitatii noastre cotidiene. Va multumim !